Estetica Premium Product 2023.

U sklopu najvećeg kozmetološkog natječaja Estetica Premium Product 2023 osvojenim glasovima – i to u vrlo snažnoj konkurenciji – naša 4 proizvoda prepoznata su kao najbolja na tržištu.

Dermalogicina dva proizvoda slavila su s dvije nagrade, dok je brend Advanced Nutrition Programme laskavo prvo mjesto odnio s 2 proizvoda u čak 4 kategorije:

 

 

1.Najbolji proizvod s retinolom prema izboru dermatologa

Dynamic Skin Retinol Serum s 3,5-postotnim kompleksom retinola i retinoida jamči maksimalnu učinkovitost bez narušavanja strukture i zdravlja kože što je osvojilo dermatološki žiri a našem retinolu donijelo titulu najmoćnijeg retinola na tržištu.

 

 

2. Najbolji proizvod s vitaminom C prema izboru dermatologa

Napredna formula BioLumin-C Seruma i ove je godine unatoč velikoj konkurenciji proglašena najboljom. Superiorni serum s visokostabilnim vitaminom C jača prirodni obrambeni sustav kože pa ona postaje svjetlija, zaglađenija, čvršća a zahvaljujući stabilnosti formule siguran je za korištenje i u ljetnim mjesecima.

 

 

3. Najbolji anti-age suplement prema izboru dermatologa

Iznimni sastojci Skin Ultimatea proglašeni su najboljima. U samo 28 dana nahranit će i najdublje slojeve kože i zadovoljiti sve preduvjete za zdrav i besprijekoran ten. Posebno formulirana kombinacija 5 kapsula, koje osim vitamina A i D te omega 3 i 6, neophodnih za obnovu i zaštitu osjetljive i suhe kože, objedinjuju čak 7 antioksidansa, brendu Advanced Nutrition Programmea donio prvo mjesto u kategoriji Najbolji ant-age suplement.

 

4. Najbolji suplement za jačanje kose prema izboru nutricionista

Skin Ultimate ove je godine dvostruki pobjednik. Njegovu su snagu i inovativnost formule, osim dermatologa, prepoznali i nutricionisti. Snažna kombinacija pet superdodataka sadržava nutrijente koji omogućuju održavanje predivne kose i kože. Biljne hranjive tvari, važne masne kiseline, astaksantin, vitamine koji uključuju vitamin A neophodni su za zdravu kožu, a koenzim Q10 posvjetljuje ten i čini ga svježim.

 

 

5. Najbolji suplement za kožu sklonu aknama prema izboru nutricionista

Inovativni dodatak prehrani Skin Clear Biome uspostavlja ravnotežu između zdravih crijeva i zdrave kože. Stres, prehrana, antibiotici i drugi lijekovi remete ravnotežu crijevnog mikrobioma, što može rezultirati nepravilnostima na koži a revolucionarna formula ovog suplementa jedinstvena je na tržištu – dobrim bakterijama djeluje na akne iznutra što je prepoznao i žiri nutricionista.

 

6. Najbolji suplement za kožu sklonu aknama prema izboru dermatologa

Isti je proizvod zasluženo proglašen najboljim i u kategoriji Najbolji suplement za kožu sklonu aknama po izboru dermatologa. Skin Clear Biome sada je tema i znanstvene studije Centra za crijevni mikrobiom. Osnivač centra dr. Andrija Karačić u suradnji sa stručnim timom i dermatologinjom dr. Željanom Bolančom koncipirao je studiju kojom će pratiti utjecaj primjene formulacije Skin Clear Bioma na pacijenticama čija je koža sklona aknama. Rezultate jedva čekamo!

Povratak na blog