jane iredale bestseler: Svake minute u svijetu se proda jedan Pure Pressed Base mineralni puder!

 

Koliki je hit PurePressed Base mineralni puder brenda jane iredale, govore i komentari mnogih njegovih obožavateljica, koje tvrde: Otkako smo isprobale ovu mineralnu podlogu, ne želimo koristiti nijednu drugu! Tome u prilog ide i nagrada koju je PurePressed Base nedavno dobio – za najbolji puder 2021. po izboru stručnog žirija i čitateljica portala miss7.hr.

 

 

Da, potragu za svojom savršenom podlogom žene diljem svijeta završile su isprobavši 4-u-1 PurePressed Base mineralni puder u kamenu. No, što je to što ovu podlogu čini toliko posebnom?

 

Prije svega, namijenjena je normalnoj do masnoj koži, onoj s proširenim porama, ali i koži sklonoj aknama zbog protuupalnog učinka. Riječ je, zapravo, o skincare makeupu koji ne samo da ten čini privlačnijim nego i svojim prirodnim, pomno biranim sastojcima njeguje i štiti kožu.

 

Nadalje, ovaj 4-u-1 proizvod služi kao podloga, puder, korektor i zaštita od sunca (SPF 20). Lagana kompaktna mat podloga dostupna je u čak 20 nijansi, ravnomjerno se i lako nanosi te dugotrajno prikriva nesavršenosti bez osjećaja težine na koži.

 

Tea Bulić i Maja Batić preuzele su nagradu za najbolji puderi 2021. prema odabiru čitateljica portala miss.7.hr i stručnog žirija (Zagreb, prosinac 2021. Dodjela nagrada Value4money: beauty u HNK Photo: Matija Habljak/PIXSELL)

 

Antioksidansi poput ekstrakta borove kore i ekstrakta nara smanjuju UV oštećenja, dok ekstrakt algi hidratizira i umiruje kožu. Puderasta formula s mikroniziranim prirodnim mineralima raspršuje svjetlost te gotovo briše bore i fine linije.

 

Visokopigmentiran, učinkovit, siguran i dermatološki testiran, PurePressed Base ne uzrokuje začepljenje pora ili iritaciju. Usto, svi proizvodi s potpisom jane iredale brižni su prema okolišu; ne štete koraljnim grebenima, nisu testirani na životinjama i riječ je uglavnom o veganskim formulama. Refil-pakiranja znatno smanjuju količinu otpada.

 

Ako dosad niste bili skloni mineralnim podlogama, sad je prilika da isprobate pobjedničku formulu koja već ima vojsku obožavateljica.

 

Povratak na blog