To divno splitsko poslijepodne u DermaCare centru

 

Deset godina nije mala stvar, pa su ga sa sjajnim splitskim timom DermaCare terapeutica obilježile i njihove razdragane klijentice.

 

Splićanke su lijepe žene koje brižno njeguju svoju kožu i zbog toga će uvijek birati najbolje za sebe. Već deset godina upravo je to ono što im splitski DermaCare centar pruža.

 

 

Zahvaljujući multidisciplinarnom pristupu najsloženijim stanjima kože, kao i širokoj paleti dermokozmetičkih proizvoda, DermaCare centri vodeći su centri u Hrvatskoj za pružanje profesionalnih kozmetičkih usluga i savjetovanje.

 

 

U DermaCareu ističu kako su, uz vrhunske proizvode brendova Dermalogica, jane iredale i Advanced Nutrition Programme, njihova najveća vrijednost upravo terapeutice i Dermalogica eksperti. A tko se jednom pridruži splitskoj ekipi, iz nje ne odlazi.

 

 

Od samog otvaranja splitskog DermaCare centra ondje su nezamjenjive Ivana i Kate, godinu dana kasnije došla je Marijana, a kad se pokazala potreba za još jednom terapeuticom, pridružila im se i Martina.

 

Dobar tim i ugodno ozračje centra ono su što su prepoznale naše klijentice, današnje uzvanice na rođendanskoj proslavi. Odnos koji kao tim gradimo s njima je topao i neposredan, odnos u kojemu usklađujemo njihove želje s realnim mogućnostima zbog čega nam se prepuštaju s povjerenjem

 

objašnjava Ivana.

 

 

 

Među njima su i beauty influenserice Vedrana Ilić, Mila Puljiz...

 

 

... i Petra Bulić koje se redovito prepuštaju u profesionalne ruke DermaCare terapeutica.

 

 

 

Iz prostora DermaCare centra party se preselio u obližnju Bokeriju koja se pobrinula za fantastičan catering, a rođendanska proslava ne bi se mogla nazvati takvom da prigodno nije rezrezana torta. Veselom splitskom timu u toj se akciji pridružila i Jelena Batić, vlasnica DermaCarea i zastupnica brendova Dermalogica, jane iredale i Advance Nutrition Programme.

 

Ponosna sam na ovu sjajnu splitsku ekipu i ono što rade. Atmosfera u ovom centru je uvijek posebna, a cure vječno nasmijane. Što samo govori kako 'nima Splita do Splita.

 

emotivno je govorila Jelena Batić.

 

 

Smijeh i veselje, baš kao i dobra zabava potrajali su do večeri. Proslava prvih deset splitskog DermaCare centra će se pamtiti, a za drugih deset sigurno će biti potreban i veći prostor.

 

 

Jer tko jednom dođe u DermaCare i upozna se sa stručnošću i znanjem Ivane, Kate, Marijane i Martine - uvijek se vraća.

Povratak na blog